Новини

Страви за старовинними рецептами увійшли у нове меню ресторану "Фанфан"

Цього тижня відомий ужгородський ресторан «Фанфан» потішив своїх відвідувачів та постійних гостей. На початок осіннього сезону шеф-кухар майже повністю оновив меню «Фанфану»,  залишивши у «списку» хіти ресторану.

Задає тон новому гастрономічному напрямку «Фанфану» новий шеф-кухар Олег Колісніченко. Випускник кулінарної школи, Олег роками сам вдосконалював свою майстерність у ресторанах столиці та інших міст. Особисто брав участь у відкритті багатьох популярних закладів в Україні. Минулого року навчався в Парижі, в кулінарному інституті одного з найвідоміших шеф-кухарів світу Алана Дюкаса, у власності якого більше 20-ти ресторанів.

Zaholovok.com.ua вирішив перевірити нове меню на власний смак і подався у «Фанфан» продегустувати  найсмачніше.

Як все відбувалося, читайте у розділі «Власна думка»

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.