Новини

Перемогу на BBQ-Fest поділили луганчанин та ужгородська команда «Доміно»

В Ужгороді, як анонсував Zaholovok.com.ua, відбувся фестиваль-змагання зі смаження м’яса на відкритому вогні. Сім команд, які змагалися у чотирьох номінаціях (курячі крильця, ребра, стейк та десерт на грилі) оцінювало журі із 6 осіб. Заклопотані поверненням скверу, у якому проходив фестиваль, у первозданний вигляд та організаційними моментами, організатори – ГО «Сільвер Ленд» лише зараз оприлюднили попередні результати змагань.

За словами співорганізатора Фестивалю і його ведучого Олександра Мерявчика, у номінаціях «Ребра» (страва першого дня фестивалю) і «Корейка» (другий день) переміг «Жорик з Луганська». Команда з однієї людини, підкріплена тільки одним помічником здивувала поціновувачів гриль-делікатесів унікальними соусами власного приготування, лавашем, а надто – якісно промаринованим та ідеально просмаженим м’ясом. Перемогу ж в номінаціях «Крильця» та «Десерт на вогні» взяла команда «Доміно». Її капітан Михайло Анталовський записав у свій доробок ще й перемогу у розряді «Фан-Чемпіон» і цим поповнив свою колекцію кулінарних кубків. Адже саме «Доміно» були абсолютними чемпіонами фестивалю «Рататуй», яку проводили ті ж самі організатори на тій самій локації.

Офіційні дані і об’єднані бали з протоколів журі організатори оприлюднити сьогодні.

 

Бали, набрані командами у номінаціях:

 

Курячі крильця:

Цімбори - 81

Волшебники по металу - 86

Жорік-Луганськ - 112

Кілікія - 102

Паб-Хаус - 103

Доміно - 115

Терті фляцки - 94

 

Ребра-гриль:

Цімбори - 87

Волшебники по металу - 105

Жорік-Луганськ - 120

Кілікія - 109

Паб-Хаус - 111

Доміно - 112

Терті фляцки - 81

 

Корейка:

Цімбори - 93

Волшебники по металу - 101

Жорік-Луганськ - 118

Кілікія - 115

Паб-Хаус - 101

Доміно - 110

Терті фляцки - н/б

 

Десерт на мангалі:

Цімбори - 97

Волшебники по металу - 106

Жорік-Луганськ - 91

Кілікія - 117

Паб-Хаус - 91

Доміно - 119

Терті фляцки - н/б

 

Максимум - 5 балів. Оцінювались - ідея, зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження, смак.

 Фото Олександра Поповича

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.