Новини

Як СБУ у Боздоському парку контрабандистів затримувала. ФОТО, ВІДЕО

Вночі велика кількість мешканців Ужгорода чула вибухи. У соцмережах повідомляли про те, що люди відчули потужний звук у різних районах. Інтернет-видання писали про проведення  спецоперації у Боздоському парку. Проте поліція у своєму повідомленні зазначила, що у цьому районі ніяких порушень не було: «Правоохоронці патрулювали мікрорайон «Боздош» та прилеглу територію, але ніяких порушень законодовства виявлено не було».

Як пізніш стало відомо, вночі в Ужгороді СБУ затримала групу контрабандистів зброї та наркотиків з країн Центральної Європи.

 Повідомляється, що  у чотирьох зловмисників вилучили п’ять пістолетів іноземного виробництва з глушниками, чотири пістолети-кулемети «Скорпіон», велику кількість набоїв різного калібру, майже півкілограма кокаїну.

«Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 201 та ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру. Тривають оперативно-слідчі дії, встановлюються усі причетні до протиправної діяльності», - зазначається на офіційному сайті СБУ.  

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.