За словами туризмознавця, професора УжНУ та головного туриста Закарпаття Федора Шандора, у цьому році у туристичні сфері трендом №1 є еко-продкти.
Про це він розповів сьогодні, 23 березня, під час прес-конференції на тему «Розвиток місцевого туризму як запорука транскордонної комунікації: оригінальні туристичні проекти-2017.
«Це те, за чим люди готові їхати на Закарпаття. У цьому році це – тренд №1. Еко-продукти зараз дуже популярні. І, цікаво, що саме до нас туристи їдуть за особливими екологічними продуктами. І зараз у нас це не молоко, а сири, не м’ясо, а ковбаси, не солод, а пиво, не виноград, а вино. Загалом зараз багато еко-трендів і багато еко-їжі», – розповів Федір Шандор.