Новини

Ужгородський автовокзал продає квитки на неіснуючі місця

У касах ужгородського автовокзалу вчора, 27 серпня, продали 2 «неіснуючі місця» на рейс довжиною майже 450 км. Йдеться про автобус «Ужгород-Чернівці», вартість одного квитка на який – понад 250 грн.

У результаті, їхати навстоячки майже цілу ніч у жахливих умовах душного старого і брудного автобуса довелося, зокрема, учаснику бойових дій на Сході України, що приїздив до Ужгорода на кілька днів відпочити у родичів після того, як вже вдруге побував в АТО.

Номер автобусу – АО 4087 АН. Перевізник – ВАТ «Закарпатавтотранс». Гасло на одній з реклам підприємства (на фото) у цій ситуації виглядає просто саркастично.  

В автобусі просто відсутні 2 крісла під номерами 37 і 38. Проте квитки на них спокійно реалізували пасажирам.

Маршрут рейсу «Ужгород-Чернівці» з неіснуючими сидячими місцями пролягає через усю область від Ужгорода до Рахова, долає частину Івано-Франківської області та фінішує у Чернівцях. Подібні випадки зводять нанівець глобальні плани щодо туристичного потенціалу та інших гучних слів про розвиток Закарпаття. До слова, згаданий автобус регулярно фігурує у фоторепортажах «вражених сервісом» подорожувальників-блогерів.

Пасажири планують звернутися до суду, а отримані кошти передати на потреби воїнів АТО.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.