Новини

Brutto "підірвав" Ужгород драйвовим концертом. ФОТО, ВІДЕО

Увечері 21 травня до обласного центру завітали давно очікувані гості.


Українсько-білоруський гурт BRUTTО з часу своєї появи 1 вересня 2014 року до Ужгорода приїхав вперше. Панк-рок-гурт колишнього вокаліста «Ляпис Трубецкой» Сергія Міхалка з’явився після припинення існування згаданого колективу. До слова, "Ляпісів" ужгородці ще встигли послухати буквально за декілька місяців до їх зникнення — влітку 2014.

Як показав вчорашній концерт, гурт BRUTTО серед містян здобув чималу популярність, адже зал вечірнього клубу “Фантом” був переповненим. Всього послухати улюбленого виконавця прийшло понад 200-300 людей. При чому окрім традиційної молоді чи досвідчених металістів, у залі можна було побачити і цілком юних шестикласників і навіть поважних жінок за 45.

І Brutto їх не розчарував. Адже музиканти виконали ряд нових хітових пісень, як от "Мяч", "Регби", "Гири", "Underdog", "OLYMPIA". Особливо тепло слухачі вітали пісню “Гарри”.

Прозвучали у виконанні гурту і пісні “Ляпис Трубецкой”, наприклад “Грай” чи "Танцуй". Але кульмінацією вечора безперечно стали “ Воины света”, які неодноразово звучали на майданівських барикадах...

Однак, і цього ужгородській публіці було замало, тож на біс BRUTTО виконали ще три композиції.

Але найкращим свідченням успіху гурту стала публіка, яка танцювала під сценою протягом всього виступу, а під кінець не випускала музикантів, аби сфотографуватися та взяти автограф.Та й після консерту вже перед "Фантомом" молодь вигукувала слова пісень.

Фото з концерту дивіться тут.  

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.