Новини

Віталій Кличко в Ужгороді закликав голосувати за Роберта Горвата

19 жовтня, перебуваючи з візитом в Ужгороді, Віталій Кличко закликав мешканців міста Ужгород та Ужгородщини проголосувати наступного тижня за єдиного погодженого демократичними силами кандидата у народні депутати -- Роберта Горвата. Як відомо, відповідно до соціологічних даних  Агенції політичних досліджень «Соціум Карпат», саме цей кандидат лідирує на передвиборчих перегонах по 68-му округу.

 

«З Робертом Горватом ми знайомі вже не перший рік і зустрічалися багато разів. Коли я приїжджав в Ужгород, чи коли він був у Києві - ми неодноразово спілкувалися. Це порядна людина, яка, як кажуть, сама зробила себе і досягла дуже багато як підприємець і як людина з активною громадянською позицією», - сказав Віталій Кличко .

 

Також, Віталій Кличко наголосив, що дуже прискіпливо ставиться до членів своєї команди:

 

"Є хороше прислів’я: "Хочеш подивитися в майбутнє людини - подивися в його минуле". Як лідер політичної сили, я можу сказати, що ми дуже прискіпливо ставимося до членів нашої команди. Завдяки цьому за жодного депутата фракції УДАР нам не було соромно. Разом ми відстоюємо інтереси людей і інтереси країни. І робимо це щиро, від серця. Роберт - це не одна людина. Це людина команди яка, потрапивши до парламенту, приєднається до нашої фракції. Адже, тільки об’єднавшись в потужну команду, ми зможемо втілити реформи, які зараз так потрібні Україні», - заявив Кличко в Ужгороді. 

Як підкреслив присутній на прес-конференції народний депутат Валерій Пацкан, Роберт Горват є єдиним погодженим кандидатом тих політичних сил, які творили Революцію Гідності на Майдані (це «УДАР», «Свобода» та «Батьківщина»).

Сам Роберт Горват про своїх конкурентів по округу сказав таке: «Сьогодні в парламент йдуть люди, у яких по лікоть руки в крові. Будучи депутатами, вони не подали жодного законопроекту, не виступали ні з трибуни, ні з місця. Вони відстоювали інтереси Закарапаття тільки на словах, у передвиборчий час і голосували 16 січня за так звані диктаторські закони. Сьогодні демократичне електоральне поле в Закарпатті цілеспрямовано розпорошується. Путін намагається завести п’яту колону у Верховну Раду. Наша задача: не дати зрадникам робити з нашої держави васала Російської Федерації. Тому всім продемократичним силам необхідно об’єднуватися і не сприяти розпорошенню голосів, віддаючи тим самим перемогу людині, що роздає гроші виборцям», - заявив Горват.

 

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.