Новини

Хакери викрали інтимні фото знаменитостей

В інтернеті з'явилися фотографії знаменитостей в оголеному вигляді. Ймовірно, що зображення викрали хакери з сервісу iCloud.

Адвокати однієї з жертв зловмисників, Дженніфер Лоуренс, фактично підтвердили справжність фотографій і пригрозили судом не тільки їх викрадачам, але і тим, хто буде далі поширювати ці зображення.

"Це кричуще порушення недоторканності приватного життя. Влада вже в курсі цього і буде переслідувати будь-кого, хто розмістить у відкритому доступі викрадені фотографії Дженніфер Лоуренс", - цитує портал BuzzFeed заяву представника актриси.

24-річна Дженніфер Лоуренс отримала "Оскара" за кращу жіночу роль у фільмі "Мій хлопець - псих", а також багато інших престижних нагород.

Публікацію своїх приватних фотографій актриса розцінює як порушення приватного життя

Крім неї фотографії також, імовірно, викрали у Ріанни, Кім Кардашян, Мері Кейт Олсен, Аріани Гранде, Вікторії Джастіс, Кейт Аптон і ще майже десятка знаменитостей. Поки неясно, чи всі фотографії - справжні.

Спочатку зображення дівчат, які позують перед своїми смартфонами в оголеному вигляді, з'явилися на найбільшому в світі "іміджборді" 4сhan.org, відомому практично повною відсутністю цензури та гарантованою анонімністю.

Вікторія Джастіс, між тим, відмовилася визнавати фотографії справжніми, повідомляє сайт TMZ, який пише про життя знаменитостей. "Ця так звані оголені фото - це фейкові люди. Хочу розчавити цей слух в бутоні (каламбур навмисний)", - написала актриса у своєму "Твіттері".

Водночас Мері Елізабет Вінстед, чиї знімки також потрапили в мережу, підтвердила їх достовірність.

"Співчуваю всім, кого зламали. Тим з вас, хто дивиться на знімки, які я зробила зі своїм чоловіком багато років тому в інтимній обстановці нашого будинку, - сподіваюся, що ви дуже задоволені собою", - зазначила актриса.


Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.