Новини

В Ужгороді на концерті для військових зібрали 12 тис.грн. ФОТО

Концерт на площі Театральній в Ужгороді став 67-м в загальному переліку населених пунктів, в яких виступили музиканти, що впродовж останніх 4 місяців подорожують різними куточками нашої країни з метою збору коштів для допомоги військовослужбовцям, що в даний момент перебувають в зоні проведення АТО.



Для ужгородців виступили відомі українські виконавці Гурбан Аббасов, Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Леся Горова, Ірина Кириліна, Володимир Гонський, Руслана Лоцман і гурт «Горлиця». Завдяки благодійному концерту було зібрано 12 тисяч гривень для потреб військовослужбовців, - повідомляє на власній сторінці у соціальній мережі фейсбук громадянський активіст Галина Ярцева.

Під час проведення концерту найменші глядачі зробили свій вклад у підвищення бойового духу військовиків Закарпаття – діти з задоволенням малювали шедеври, які найближчим часом будуть відправлені нашим військовослужбовцям.

По завершенні концерта всі присутні заспівали Гімн України, тримаючи прапор України, який цього вечора об’єднав всіх небайдужих мешканців обласного центру на площі Театральній.

Фоторепортаж з події у розділі можна переглянути тут.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.