Новини

Закарпатці пікетували обленерго і вимагали змін

Сьогодні, 15 квітня, активісти пікетували «Закарпаттяобленерго» і вимагали відмінити авансові платежі.

Про це Zaholovok.com.ua повідомив депутат Ужгородської міської ради Ярослав Шафарь.

За його словами, біля стін ПАТ «Закарпаттяобленерго» сьогодні зібралося близько 200-250 людей не тільки з Ужгорода, а й з Виноградова, Березного та інших міст. Пікетувальники вимагали від обленерго виконати вимоги підприємців, озвучені нещодавно, та  відмінити авансові платежі.

«Спочатку було багато емоцій. Трохи негарно, бо на активістів нагнали охорону, міліцію, однак, потім таки відкрили ворота і впустили людей. В результаті, домовилися про зустріч ініціативної групи, представників «Закарпаттяобленерго» та фахівців, під час якої будемо намагатися вирішити, як спільно діяти для вирішення проблеми. Основна ідея – без емоцій зламати систему передоплат, бо і вони, і ми є заручниками цієї ситуації», – каже Ярослав Шафарь.

Зустріч запланована на завтра, 16 квітня, на 14.00. Разом з  тим активісти  планують ще одну подібну до сьогоднішньої акцію: «Наступного тижня плануємо провести ще одну подібну акцію. Запросили людей і з інших міст, не тільки з Ужгорода. Сьогоднішня акція була попереджувальною. Маємо надії на конструктив на зустрічі завтра і будемо намагатися вирішувати проблему без емоцій», – каже Ярослав Шафарь.  

Фото Я. Шафаря

Читайте також:

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.