Новини

Незабаром на Закарпатті стартує Тиждень угорських страв

У середу, 30 січня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів «Тижня угорських страв на Закарпатті». Щорічну акцію, яка має численних прихильників в області, у лютому проводить Закарпатська угорська туристична рада.

Детальніше про цікаву ініціативу розкажуть:

- Шарлота Чізмар, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради, голова Берегівської районної спілки сільського туризму;

- Тібор Біров, власник готельно-ресторанних комплексів «Гелікон» і «Шеркерт».

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.