На Закарпатті уже готуються до традиційного Тижня угорських страв

На Закарпатті уже готуються до традиційного Тижня угорських страв

Угорська кухня - це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим обагачувати  туристичний потенціал регіону.

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська  туристична рада вирішила розширити акцію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності  заходу.

Під час Тиждня угорської кухні в ресторанах, щоберутьучасть в акціїпередбаченізнижкидо 25 відсотків. Найбільшими вони будуть, у "Жирний четвер", який припадає на 8лютого - ціни знизяться в половину.

Розіграш призів!

Такождлявсіхвідвідувачів є можливістьвзятиучасть у розіграшіпризів. Для участі чекотриманий в ресторані (з датоютаназвоюзакладу) до 10березня 2018р. маєте доставити особисто або поштою на адресу: Закарпатська угорська туристична рада 90200 м.Берегово, вул.Крива, 6.

Новина цього року, що до акції долучилися цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!

Пропонуємо долучитися до програми ресторанам, кав»ярням, цукерням, господарям сільських садиб, винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу!

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання
Loading...