На Закарпатті діє єдиний дегустаційний зал леквару

На Закарпатті діє єдиний дегустаційний зал леквару

У селі Ботар Виноградівського району знаходиться єдиний в Україні дегустаційний зал леквару.

Проект «Baked Funky» презентує: «Кращий гастрономічний сувенір із Закарпаття».

Музей та дегустаційний зал леквару, а також соки, сиропи, фруктові соуси. У ньому можна буде спробувати солодку смакоту кількох різних сортів леквару. Увесь тутешній леквар-повидло – унікальний, бо рецептура – прадавня. Родзинкою села Ботар є те, що тут виробляють леквари понад 20-х видів. І саме леквар, чому й покладено пам’ятник, є тим що кормить це село. 

До послуг відвідувачів за попереднім замовленням:

- дегустація леквару (традиційне угорське повидло, варення);

- дегустація м’яса свині монголиці;

- дегустація екологічно чистих соків;

- дегустація екологічно чистої продукції;

- дегустація страв угорської кухні.

Фото Володимира Твердохліба

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання
Loading...