1-2 травня, на території відпочинково-розважального комплексу «Косино» відбудеться чемпіонат Бограчу. Головний приз - 25 000 гривень.
Запрошуються до участі в змаганнях всі охочі.
«Зберіть кулінарну команду і надішліть нам анкету з короткою інформацією про Вас на електронну адресу kosino1@ukr.net», - зазначають організатори.
Змагання є командним, рейтинговим та відкритим.
Довідки за тел. 0673109132
1. Класифікація змагання:
· Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» є спортивним змаганням;
· Проведення чемпіонату є неприбутковою справою;
· Змагання є командним, рейтинговим, відкритим;
2. Цілі і завдання :
· Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» проводиться з метою ознайомлення з традиціями та рецептурою угорської кухні.
3. Організатор чемпіонату:
· Комплекс «Термальні води Косино»
4. Місце і час проведення чемпіонату:
· Місце проведення – територія оздоровчо-рекреаційного комплексу «Термальні води Косино»;
· Термін і час проведення фестивалю визначається організаторами. Інформація розміщується на офіційному сайті комплексу ( kosino.com.ua );
5. Умови проведення змагань:
· Щоб стати учасником Чемпіонату Бограча потрібно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу комплексу;
· Кількість команд, які беруть участь є обмеженою (максимальна кількість -10 );
· Вступний внесок для участі у чемпіонаті встановлюють організатори до початку проведення чемпіонату. Кошти повертаються після участі у чемпіонаті. У разі відмови команди в участі чи дискваліфікації, за тих чи інших причин, кошти не повертаються;
· Під час приготування страв команди використовують власні продукти та кухонний інвентар, а також облаштовують своє робоче місце;
· Організатори забезпечують учасників водою, дровами, палаткою, столами, смітниками та одноразовим посудом. Також закріплюють до місця приготування прибиральника;
· Витрати команд на приготування страв не відшкодовуються;
· Команди продаватимуть страви за фіксованою ціною;
· В разі некоректного заповнення анкети , або невідповідності команди цим положенням, організатори мають право не допустити або дискваліфікувати команду для участі у чемпіонаті;
6. Вимоги до учасників чемпіонату:
· Вік учасників команд – від 20 років, кількість членів команди – до 4х осіб;
· Форма одягу – національне або тематичне вбрання;
· Мінімальна кількість звареного бограчу в день – 150 літрів;
· Кожна команді ( крім основної страви – бограчу) повинна приготувати на вогні ще одну унікальну угорську страву, на власний розсуд. Обов’язковою умовою є розміщення рецептури двох страв біля робочого місця команд;
· Посуд для сервірування презентації основної та додаткової страви для журі надається командою;
7. Умови підбиття підсумків:
· Переможця Чемпіонату Бограча обирає незалежне журі та гості комплексу «Термальні води Косино»;
8. Нагородження:
· Нагородження переможців відбувається після підведення підсумків членами журі в день проведення чемпіонату.