Новини

На закарпатському чемпіонаті Бограчу можна виграти 25 тис грн

1-2 травня, на території відпочинково-розважального комплексу «Косино» відбудеться чемпіонат Бограчу. Головний приз - 25 000 гривень.



Запрошуються до участі в змаганнях всі охочі.

«Зберіть кулінарну команду і надішліть нам анкету з короткою інформацією про Вас на електронну адресу kosino1@ukr.net», - зазначають організатори.

Змагання є командним, рейтинговим та відкритим.

Довідки за тел. 0673109132

1. Класифікація змагання:

· Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» є спортивним змаганням;

· Проведення чемпіонату є неприбутковою справою;

· Змагання є командним, рейтинговим, відкритим;

2. Цілі і завдання :

· Чемпіонат по приготуванню угорської страви «Бограч» проводиться з метою ознайомлення з традиціями та рецептурою угорської кухні.

3. Організатор чемпіонату:

· Комплекс «Термальні води Косино»

4. Місце і час проведення чемпіонату:

· Місце проведення – територія оздоровчо-рекреаційного комплексу «Термальні води Косино»;

· Термін і час проведення фестивалю визначається організаторами. Інформація розміщується на офіційному сайті комплексу ( kosino.com.ua );

5. Умови проведення змагань:

· Щоб стати учасником Чемпіонату Бограча потрібно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу комплексу;

· Кількість команд, які беруть  участь є обмеженою (максимальна кількість -10 );

· Вступний внесок для участі у чемпіонаті встановлюють організатори до початку проведення чемпіонату. Кошти повертаються після участі у чемпіонаті. У разі відмови команди в участі чи дискваліфікації, за тих чи інших причин, кошти не повертаються;

· Під час приготування страв  команди використовують власні продукти та кухонний інвентар, а також облаштовують своє робоче місце;

· Організатори забезпечують учасників водою, дровами, палаткою, столами, смітниками та одноразовим посудом. Також закріплюють до місця приготування прибиральника;

· Витрати команд на приготування страв не відшкодовуються;

· Команди продаватимуть страви за фіксованою ціною;

· В разі некоректного заповнення анкети , або невідповідності команди цим положенням, організатори мають право не допустити або дискваліфікувати команду для участі у чемпіонаті;

6. Вимоги до учасників чемпіонату:

· Вік учасників команд – від 20 років, кількість членів команди – до 4х осіб;

· Форма одягу – національне або тематичне вбрання;

· Мінімальна кількість звареного бограчу в день – 150 літрів;

· Кожна команді ( крім основної страви – бограчу) повинна приготувати на вогні ще одну унікальну угорську страву, на власний розсуд. Обов’язковою умовою є розміщення рецептури двох страв біля робочого місця команд;

· Посуд для сервірування презентації основної та додаткової страви для журі надається командою;

7. Умови підбиття підсумків:

· Переможця Чемпіонату Бограча обирає незалежне журі та гості комплексу «Термальні води Косино»;

8. Нагородження:

· Нагородження переможців відбувається після підведення підсумків членами журі в день проведення чемпіонату.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.