Ігор Заріцький, кондитер і шоколатьє Кондитерського дому Бондаренко став переможцем Національного чемпіонату з кондитерського мистецтва BISCOTTIchefкондитер", який завершився вчора у Львові у рамках Національного Свята Шоколаду.
Поважне журі до останнього тримало інтригу і оголосило переможця не о 21.00, а аж о 22.30. Учасники конкурсу повинні були за 12 практичних годин зробити цукерку, торт з начинкою з праліне та фруктовою композицією, а також шоколадну скульптуру. Ігор Заріцький в якості шоколадної скульптури представив фруктово-овочеву осінню композицію із шоколаду.
Крім того французам, які були у складі журі, сподобалися макарони, які готує Кондитерський дім Бондаренко. Кондитерський дім Бондаренко на Чемпіонаті презентував також мармелад, цукерки та інші солодощі.