Новини

Салат «Не випендрюйся, Ержіко!»

Моя ідея експериментів над інтернетними рецептами сьогодні мене трохи, зразу скажу, підвела. Хоч ми з Пішти вже відсвяткували мадярську Паску, але рішили ще трохи постити – до «нашого» Великодня. Фігурам корисно.

І тут мене потягнуло до інтернету шукати рецепт пісних страв. На своє «щастя» злакомилася на «салат з авокадо з кукурудзою». Можу порадити лише у тому випадку, якщо мій блог ви читаєте десь «за океаном», тому що у нас на авокадо, видно, не сезон. Усі перемняцкала в магазині, але все одно твердий попався…

Ну але все по черзі, експеримент – значить експеримент.

Ось мої інгредієнти:

Біля авокадо зелене – то лайм. Цим мене і спокусив салат: заправку можна робити із… самого салату, додавши сок лайму. Ну але про це потім.

У баночках – то паприка і сіль. Салат по рецепту йшов зелений, але на базарі такий файний чоловік продавав червоне листя салату, що купила і його. Ну а помідори-чері – то ще одна екзотика на моєму столі.

Порізала їх на четвертинки, авокадо – на кубики ще менші.

Поділила авокадо на 4 купки, одну з них – у блендер. Туди ж – сок лимона (2 столові ложки), перець на кінчику ножа, сіль і 60 грам води (хоча, певно треба було не слухати інтернет і додати олію краще). Це все поблендерила на соус.

Ну а потім ще кукурудзу додала і цією заправкою все залила. Пішти сказав, що мені пора закривати свій блог і варити «людську» їду… Заголовок, пробач, не мій день… Завтра без всяких інтернетів і експериментів зроблю любимий вінігрет.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.