Новини

4500 приватних житлових будинків в Ужгороді не мають номерних знаків

В обласному центрі Закарпаття 4500 приватних житлових будинків із 12023 не мають номерних знаків, на кожній третій вулиці міста відсутні аншлаги з їх назвами. Такі результати перевірки стану адресного господарства в Ужгороді на 1 жовтня 2019 року.

Департамент міського господарства Ужгородської міської ради у зв’язку з цим, а також на виконання листа головного управління статистики у Закарпатській області і для забезпечення виконання розпорядження Кабінету Міністрів України «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення» просить власників приватних житлових будинків якнайшвидше забезпечити встановлення номерних знаків, аншлагів з назвами вулиць на власних житлових будинках.

Упорядкування адресного господарства населених пунктів має важливе значення для проведення перепису населення, а також для роботи всіх служб швидкого реагування (поліції, швидкої допомоги, рятувальників, комунальних служб тощо).

Згідно з правилами утримання житлових будинків та прибудинкових територій, затверджених наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства, встановлення покажчиків назви вулиці, провулка, площі, номер будинку на приватних будинках має здійснюватися власником приватних будинків. Власників приватних будинків просять усунути це порушення, оскільки відповідно до цих Правил за відсутність аншлагів (табличок) з назвою вулиці та номером будинку власник, балансоутримувач будинку несе адміністративну відповідальність, повідомили в пресслужбі Ужгородської міської ради

Нагадаємо, В Ужгороді відбувся конкурс автобусних перевізників

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.