Новини

1733 маленьких ужгородців сьогодні стали школярами

1733 дітлахів сьогодні в Ужгороді стали школярами – прийшли на свій Перший дзвоник та урочисту лінійку у навчальні заклади.


Загалом цього року у школах та НВК обласного центру Закарпаття за парти сядуть 15 553 учні, що на понад півтисячі більше, ніж минулого навчального року. Для 636 учнів цей рік – останній із 11-ти, випускний.

Цьогоріч свято Першого дзвоника в ужгородських освітянських закладах вирізнялося тим, що тривало недовго, вже традиційно багато дітей, батьків і педагогів прийшли у вишиванках, лунали нові українські пісні про школу. Класні керівники першокласників згуртовували їх як розгублених курчат, батьки безперестанку знімали фото і відео, старші діти раділи зустрічам із друзями, майбутні випускники говорили про те, що уроки вже не здаються їм довгими, що не хочуть розлучатися зі школою, друзями, вчителями, навіть витирали сльози.

В одній із шкіл, ЗОШ №15, на урочистостях був присутній і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, він попросив дітей добре і наполегливо вчитися, бо це – запорука успішності в житті. «Будьте здоровими, будьте успішними і щасливими, досягайте всього задуманого, розбудовуйте нашу Україну», – побажав Богдан Євстафійович дітям, а  вчителям і батькам – терпіння, - повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.