Новини

«Свобода» вимагає від прокуратури «оцінити публічні погрози мера Мукачева працівникам водоканалу»

28 лютого кандидат у депутати до Закарпатської облради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в одномандатному мажоритарному окрузі №5  (Мукачево) Степан Дербай звернувся до прокуратури з вимогою дати правову оцінку публічним погрозам та залякуванням з боку очільника Мукачева Золтана Ленд’єла на адресу працівників комунального підприємства «Мукачівводоканал».

Як розповів свободівець, до нього звернулися працівники міського водоканалу з проханням сприяти вирішенню проблеми щодо заборгованості по заробітній платі на підприємстві. Страйкарі також просять захистити їх від погроз міського очільника, який залякує людей звільненнями.

«Працівники водоканалу вже 4 місяці не виплачують зароблених грошей. Через це працівники оголосили про створення страйкового комітету та звернулися до громадських організацій із проханням підтримати й захистити їх. Замість того, щоби вплинути на вирішення проблеми та забезпечити погашення заборгованості, міський голова Мукачевого Ленд’єл почав публічно погрожувати людям доганами та звільненнями. Зважаючи на ці зухвалі заяви міського очільника, я звернувся в прокурату з вимогою дати правову оцінку погрозам Ленд’єла», –розповів кандидат у депутати до Закарпатської облради в окрузі №5 свободівець Степан Дербай.

На зустріч із працівниками ММКП «Мукачівводоканал» вирушив народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції ВО «Свобода» у Закарпатській області Валерій Черняков, щоби докладно з’ясувати ситуацію й надалі скерувати необхідні запити та звернення для усунення порушень чинного законодавства та захисту конституційних прав працівників, – повідомили у прес-службі  Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.