Новини

«Мукачево перетворилося на постійного аутсайдера», – Москаль

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль зазначив, що Мукачево –  постійний аутсайдер на фоні області, який «псує показники». За словами губернатора, Мукачево  – єдине місто в області, яке провалило бюджет.


Станом на 1 березня 2017р. місцеві бюджети Закарпаття зібрали загалом 519 мільйонів 61,1 тисячу гривень, що більше на 75 мільйонів 178,4 тисяч гривень, ніж планувалося. У відсотковому відношенні виконання місцевих бюджетів області за два місяці становить 116,9%. Планові показники не тільки виконали, а й перевиконали всі райони, міста обласного значення та об’єднані територіальні громади за винятком Мукачева, яке знову єдине в області не виконало бюджет. Сума незібраних коштів у Мукачеві становить 2 мільйони 985,2 тисячі гривень або 4% від планових показників.
Нагадаємо, що і за підсумками 2016 року, і за підсумками січня 2017 року Мукачево також стало єдиним містом Закарпаття, яке не виконало бюджет.

– На фоні області Мукачево перетворилося на постійного аутсайдера, який плететься позаду й псує показники, – заявляє Геннадій Москаль. – Ні фестиваль «Червене вино» в січні, ні «Варишська палачінта» в лютому йому не допомагають. Очевидно, вино було неякісним, а «палачінти» недопеченими, тому й не принесли в міський бюджет грошей.

Найкраще місцеві бюджети за підсумками двох місяців виконали Тячівський (+176,4%), Берегівський (+173,8%) та Міжгірський (+147,8%) райони, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпастької ОДА.   

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.