Новини

«Моє місто – Ужгород» подарувало школярам екскурсії до Мукачева

У рамках святкування Дня захисту дітей та з нагоди завершення навчального року ГО «Моє місто – Ужгород» організувало для школярів обласного центру серію безкоштовних екскурсій до Мукачева. В поїздках візьмуть участь учні десяти ужгородських шкіл, на базі яких діють літні оздоровчі табори.

Так, впродовж 29-31 травня у місті над Латорицею побували учні Ужгородського економічного ліцею (ЗОШ № 9), СШ № 5 та ЗОШ № 3, протягом наступних тижнів Мукачево відвідають школярі з ЗОШ № 1, № 2, № 6, № 16, НВК «Пролісок», НВК «Ялинка» та ліцею «Інтелект» (ЗОШ № 11). У кожній поїздці школярів супроводжують представники Туристично-інформаційного центру «Закарпаття», які проводять дітям цікаві екскурсії замком «Паланок» та центром Мукачева.

«Організовуючи ці екскурсії, ми маємо намір, бодай мінімально  урізноманітнити дозвілля наших дітей у період канікул. Адже ситуація у державі нині така, що цьому питанню приділяється недостатньо уваги: бюджетних коштів на проведення подібних заходів бракує, батьки також не завжди мають на це фінансову змогу», – прокоментував мету акції  голова ГО «Моє місто – Ужгород» Володимир Чубірко.

До речі, на кожного учасника екскурсії очікує також пам’ятний подарунок – книжка з історії Мукачівського замку.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.