Новини

«Херню цю создали для YouTube, більше ні для чого», – Москаль про нову поліцію

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль, сьогодні, 16 лютого, під час сесії Закарпатської обласної ради, у ході заслуховування звіту начальника Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрія Марценишина, дозволив собі гучне висловлювання в сторону нової поліції: Москаль не задоволений, що відео з порушниками-чиновниками "через 5 хвилин уже в YouTube". Губернатор вважає це порушенням прав людини. Такої ж думки притримується і голова облради Михайло Рівіс: "Мушу підтримати тут Геннадія Геннадійовича. Приватна особа має право на приватне життя", - сказав голова облради, коментуючи слова Москаля. 

Як зазначив голова ОДА, публікація відео з порушниками на  YouTube порушує права людей: «Спіймаєте там священика чи чиновника, через півгодини всьо в YouTube. Це шо? Ви виконуєте функції кого? Для чого ви це робите? Щоб показати значимість? Показуйте значимість зменшенням ДТП і загиблих. Для цього ви створені, для дешевого популізму?  Начальника тільки спіймали, зразу через 5 хв він у YouTube вже на всю Україну», – обурився губернатор Закарпатя.

Юрій Марценишин пояснив, що будь-яке спілкування працівника патрульної поліції із порушниками фіксується на камери: «Це загальна концепція Національної поліції: коли є резонансні справи, коли громадяни, навіть із посадами, так себе поводять , відео дається в загальний доступ і у соцережі», – сказав Марценишин.

«Так ви працюєте на соцмережі? Чи на народ?», – одразу відповів Москаль. «Херню цю создали для YouTube, більше ні для чого», – закинув губернатор на адресу патрульної поліції.  

Comments
Гість (не перевірено)

"Хреновина" - ваші приватизовані суди, які за плату відмазують
чиновників, крутеликів порушників від відповідальності. Поліція
затримує, а ваш суд відпускає. Залишається одне - хоча б показати
що витворяють недоторкані.

пт, 17/02/2017 - 06:53 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.