Новини

«Єврокар» запустив нові модифікації Моделі Skoda Octavia – історичного для Закарпаття авто

У вівторок, 16 грудня,  завод «Єврокар» розпочав виробництво нової модифікації моделі Skoda Octavia  - Skoda Octavia 4х4 та Skoda Octavia Scout.

Офіційну церемонію запуску виробництва відвідали  Голова Наглядової Ради ПрАТ «Єврокар» Олег Боярин, Члени наглядової ради ПрАТ «Єврокар» та представники ŠKODA AUTO. Серед гостей був також Почесний консул Чеської республіки в Ужгороді Отто Ковчар.  

Експерти «Єврокар» ПрАТ «Єврокар» кажуть:, версія ŠKODA Octavia 4х4 – ідеальне рішення для українських автомобілістів: модель поєднує високу ефективність повнопривідного автомобіля з привабливими характеристиками елегантного ліфтбеку, що здатен продемонструвати неперевершені ходові якості на будь-якій трасі.

«Це повнопривідні модифікації, одна з них версія Scout,  друга –  4х4. Розбіжності – невеликі. В основному, у зовнішньому вигляді. Із нового – це повний привід, бензиновий двигун 1,8л, потужністю 132 кВт. Укомлектовані ці автомобілі досить добре. У версії Скаут присутні LED-фари,ксенонове світло, задні LED-ліхтарі», – розповів журналістам Олександр Кізченко, директор з виробництва заводу «Єрокар». 

Юрій Конюшин, координатор регіону «Україна-Казахстан» концерну ŠKODA AUTO переконує, що нова комплектація ŠKODA Octavia – підійде і  для українських споживачів: «Ми раді, що незважаючи на важкий час, який зараз є, ми запустили виробництво нових  модифікацій моделі ŠKODA Octavia тут, в Україні. Сподіваємося, що це буде більше, ніж цікаво нашим потенційним клієнтам. Комплектація Scout не дуже дешева, але для доріг в Україні вона мала б користуватися успіхом», – сказав Юрій Конюшин.

«Ця модифікація більше затребувана на українському ринку. Повний привід – це значна перевага. Тим більше, у зимовий період. Клієнти давно чекали нової модифікації. Сподіваємося, що вони сповна оцінять зміни»,  – зазначив Олег Боярин, Голова Наглядової Ради ПрАТ «Єврокар».

Отто Ковчар, Почесний консул Чеської республіки в Ужгороді підкреслив, що найбільші інвестиції Чехії у виробництво стосуються якраз Закарпаття: «Єврокар», скромно розказуючи про нові технічні характеристики ŠKODA Octavia,  не говорить чи, як кажуть на Закарпатті, не хвалиться тим, що це – серйозний крок у розвитку. Якщо таким методом ми будемо мати можливість розвивати виробництво і не тільки запускати нові моделі, але й нарощувати їх обсяг, то думаю, у державі, за прикладом ŠKODA, набагато кращим стане інвестиційний клімат. Сьогодні інвестиції із Чеської Республіки з виробництва найбільшими є якраз на території Закарпаття. І це є «Єврокар»», – сказав Почесний консул. 

«Дуже відрадно, що їм вдається так добре працювати. Неймовірно, – не знаю, якими зусиллями це робиться, – але у них виходить підтримувати це виробництво і так добре розвивати», – додав Отто Ковчар.

Володимир Панов, Член наглядової ради ПрАТ «Єврокар» оптимізму не втрачає і каже, що, незважаючи на нелегкі часи, заводу непогано вдається тримати високу планку: «В умовах кризи, щоби вижити, треба жити. Інакше просто пропадемо і скотимося вниз. Для того, що відповідати світовим стандартам, треба робити ті бренди, які робить світ. У цьому плані «Єврокар» старається в умовах кризи йти в ногу зі світовим автопромом. Ми раді, що партнери нас підтримують, нам довіряють. І надіюсь, що ми повністю витримуємо усі стандарти, яких від нас вимагають. Тому найважливіше – аби ми всі і все наше суспільство не знижувало планку. Треба діяти. Треба працювати. Треба жити», – впевнений Володимир Панов. 

 

Довідка:

ПрАТ «Єврокар» входить до складу Групи компаній Атолл Холдінг й розташовано в Ужгородському районі Закарпатскої області. Будівництво заводу було розпочато 23 липня 2001 Загальний обсяг інвестицій у проект «Єврокар» складає 250 млн. доларів США. ПрАТ «Єврокар» сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001, OHSAS 18001.
Завод «Єврокар» реалізує стратегію щорічного збільшення обсягів виробництва та розширення модельного ряду продукції. Технічний пуск заводу «Єврокар» відбувся в грудні 2001 року. Підсумком одинадцятирічної діяльності підприємства стало створення повномасштабного виробництва автомобілів, яке включає такі основні виробничі процеси як зварювання, фарбування і монтаж автомобілів. Потужності повномасштабного виробництва розраховані на випуск 50 тисяч автомобілів на рік, закладений потенціал модернізації дозволяє збільшити їх до 100 тисяч одиниць на рік.

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.