Новини

«Бліц» презентував у новорічній «Кілікії» 2 нових танці

Найвідоміший на Закарпатті танцювальний колектив Студія сучасного танцю «Бліц» презентував у новорічну ніч одразу дві прем’єри. Танцюристи ексклюзивно виконали їх для гостей ресторану «Кілікія», які разом зустрічали 2014-й.  

Обидві постановки «Бліцу» належать авторству столичного хореографа Тетяни Островерх. Як повідомляв Zaholovok.com.ua, Тетяна Островерх стала і режисером першої на Закарпатті танцювальної вистави «Колись було, колись буде…»

Перший танець-прем’єра – на пісню з мюзиклу, автором якого був засновник стилю бродвей кінорежисер, хореограф і сценарист Боб Фосс. Як розповіли танцюристи Бліцу, поставити танець цього хореографа – це як повторити Майкла Джексона, тобто відтворити найкращого. Але саме Тетяна Островерх – одна з найкращих у «бродвеї». Вона поставила танець у стилі автора, але, водночас, і «дуже по-своєму», - кажуть бліцівці.

Другий презентований танець – танго під музику гурту «Gotan Project» у виконанні 6 дівчат. У ньому – пристрасть та усі інші емоції й елементи, притаманні танго.

Щодо Нового року, то його у «Кілікії» святкували у східному стилі. Гостей пригощали за багатим столом із традиційними та улюбленими стравами східної кухні. Тривала феєрична програма у форматі східної казки з усім розмаїттям тисячі і однієї ночі. Веселий ведучий, талановиті танцівниці і танцівники, звабливий стриптиз – усе це створило незабутню атмосферу новорічного свята, який доповнили вражаючі феєрверки.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.